Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 / İşte Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel 11'i!

Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 / İşte Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel 11'i!. Spor toto süper lig'in 9. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Hafta açılış maçında beşiktaş, seyircisi karşısında göztepe'yi konuk ediyor. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Göztepe'de ise sakatlılkları bulunan andre poko ve wallace reis, beşiktaş maçında forma giyemeyecekler.

Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle Haftada i̇zmir'de karşı karşıya gelecek. Haftasında göztepe deplasmanına çıkacak olan beşiktaş'ta teknik direktör abdullah avcı ile yollar ayrılmıştı. Beşiktaş taraftarı, göztepe maçı öncesinde sosyal medyadan destek çağrısı yaptı. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor.

Göztepe - Beşiktaş muhtemel 11'leri - Galeri - Spor
Göztepe - Beşiktaş muhtemel 11'leri - Galeri - Spor from iasbh.tmgrup.com.tr
Beşiktaş süper lig göztepe muhtemel 11'ler. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Beşiktaş ve göztepe'nin sahaya süreceği muhtemel 11! Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. Gi̇ri̇ş 15.05.2021 10:25 güncelleme 15.05.2021 10:25.

Rakibini 37 kez mağlup etmeyi başaran beşiktaş, 11 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Süper lig'in ilk haftasında sivasspor'a mağlup olan beşiktaş, 2. Haneli katkı üretebilen sadece iki türk oyuncu var (selçuk i̇nan; Son anda bir değişiklik olmazsa güneş, kagawa'yı 11'de oynatacak. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş ile göztepe, i̇stanbul'da 27. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > beşiktaş'ın göztepe maçı için muhtemel 11'i yok. Son dört süper lig maçının ikisini kazanan göztepe (2m), daha önceki 21 karşılamanın sadece birinden galip ayrılmıştı (9b 11m). Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. İşte son gelişmeler ve muhtemel 11. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor.

Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. İşte zorlu karşılaşmayla ilgili dikkat çeken notlar ve maçın muhtemel 11'leri. Ljajic'in sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadığı belirtildi. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Hafta açılış maçında beşiktaş, seyircisi karşısında göztepe'yi konuk ediyor.

Fb göztepe muhtemel 11 Sporx İlk11
Fb göztepe muhtemel 11 Sporx İlk11 from www.sporx.com
Haftada i̇zmir'de karşı karşıya gelecek. Tamer tuna ile lige fırtına gibi başlayan göztepe, beşiktaş'ı kendi evinde mağlup edip, avrupa kupalarına gözünü dikti. Spor toto süper lig'in 9. Haftasında beşiktaş ile göztepe kozlarını paylaşacak. İşte son gelişmeler ve muhtemel 11. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Gi̇ri̇ş 15.05.2021 10:25 güncelleme 15.05.2021 10:25. Beşiktaş taraftarı, göztepe maçı öncesinde sosyal medyadan destek çağrısı yaptı.

Spor toto süper lig'in 9.

Haneli katkı üretebilen sadece iki türk oyuncu var (selçuk i̇nan; Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin. Haftasında beşiktaş ile göztepe kozlarını paylaşacak. Göztepe'de ise sakatlılkları bulunan andre poko ve wallace reis, beşiktaş maçında forma giyemeyecekler. Gi̇ri̇ş 15.05.2021 10:25 güncelleme 15.05.2021 10:25. Haftasında göztepe deplasmanına çıkacak olan beşiktaş'ta teknik direktör abdullah avcı ile yollar ayrılmıştı. Ljajic'in sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadığı belirtildi. Peki göztepe'de beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalılar, eksikler kimler? Beşiktaş taraftarı, göztepe maçı öncesinde sosyal medyadan destek çağrısı yaptı. 2016/17'de 11 gol & 11 asist). Haftada sahasında göztepe ile karşılaşacak. Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28.

Beşiktaş süper lig göztepe muhtemel 11'ler. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. 2011/12'de 13 gol & 13 asist, deniz türüç; Beşiktaş taraftarı, göztepe maçı öncesinde sosyal medyadan destek çağrısı yaptı.

İşte Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel ilk 11'i!
İşte Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel ilk 11'i! from www.duhuliye.com
Süper lig'de göztepe ve beşiktaş çok kritik bir maça çıkacak. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. 2016/17'de 11 gol & 11 asist). Haneli katkı üretebilen sadece iki türk oyuncu var (selçuk i̇nan; Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş , spor toto süper lig'in 26.

Haftasında göztepe deplasmanına çıkacak olan beşiktaş'ta teknik direktör abdullah avcı ile yollar ayrılmıştı. Ljajic'in sakatlığı nedeniyle kafilede yer almadığı belirtildi. Spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş'ın, göztepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Süper lig'in ilk haftasında sivasspor'a mağlup olan beşiktaş, 2. Gi̇ri̇ş 15.05.2021 10:25 güncelleme 15.05.2021 10:25. 2016/17'de 11 gol & 11 asist). Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Beşiktaş süper lig göztepe muhtemel 11'ler. Vodafone park'ta saat 20.30'da başlayacak maçta hakem ali palabıyık görev yapacak. Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak.

Gi̇ri̇ş 15052021 10:25 güncelleme 15052021 10:25 göztepe - beşiktaş. Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak.

Post a Comment for "Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 / İşte Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel 11'i!"